Mastercard a Phillips 66 zavádí jednodušší platby s Masterpass

Masterpass přináší prostřednictvím mobilní aplikace Phillips 66 rychlejší tankování a bezpečnější platby na čerpacích stanicích.

Mastercard a Phillips 66 zavádí jednodušší platby s Masterpass

Prodejce pohonných hmot Phillips 66 bude do své mobilní aplikace My Phillips 66 ještě během tohoto roku integrovat Masterpass. Tisková zpráva společnosti tvrdí, že digitální platební služba od Mastercard umožní zákazníkům Phillips 66 zaplatit pomocí mobilní aplikace jak na čerpací stanici, tak v samoobsluze.

“Díky integraci Masterpass do aplikace My Phillips 66 se uživatelům aplikací My Conoco a My 76 zvýší rychlost a zlepší bezpečnost. Stejně tak jim bude umožněno rychleji natankovat a ušetřit více času pro sebe,” řekla Linda Kirkpatrick, výkonná viceprezidentka U.S. Merchants and Acceptance, Mastercard.

Masterpass bude brzy díky aplikacím Phillips 66 ve Spojených státech akceptován na více než 6 500 čerpacích stanicích Phillips 66, Conoco a 76. Bude tak snazší vyhledat čerpací stanici, bezpečně povolit autorizaci platby a ještě dostat odměny na cestu.

“S Masterpassem integrovaným do našich aplikací Phillips 66, Conoco a 76, si zákazníci užijí jednoduché a bezpečné tankování,” řekl Rod Palmer, generální ředitel marketingových služeb Phillips 66.

Zdroj: petrolplaza.com

About the author

Martin Pavlík

Zakladatel a majitel ve firmě QUITEC s.r.o. Miluje nové technologie a jeho zálibou je zjednodušování podnikání, práce a života pro dosažení vyšších zisků, více radosti a osobního štěstí.

Click here to add a comment

Leave a comment: